Catwalk by Ramona Mindru

#logo #webdesign #magazin online #print

Catwalk by Ramona Mindru este clientul nostru special. Boutique de frumusete cu o identitate bine definita, Catwalk by Ramona Mindru aduce un aer londonez la Cluj-Napoca.

In 2013 Pointconcept a redesenat logo-ul Catwalk. In acelasi an a urmat website-ul, care a trecut deja prin cateva versiuni, pentru a tine pasul cu dezvoltarea Internetului. In 2018 i s-a adaugat si o sectiune de vanzari online a unor produse de calitate de ingrijire corporala.

In toti acesti ani, ocazional, am pregatit impreuna cateva print-uri. 

House of Aroma

#logo #webdesign #print

House of Aroma este un restaurant cu specific arabesc si mediteranean.

A pornit timid, dar acum o duce bine. Am pus umarul la dezvoltarea afacerii prin design si marketing.

Pentru House of Aroma am produs #logo, #website, #fotografie, #print. 

Apoi am ajutat putin la partea de marketing, prin crearea paginii Facebook, Google Business si Instagram.

Apropos, au o mancare senzationala!

Napoca Rally Academy

#webdesign #magazin online 

Cand vorbesti de raliuri in Romania, vorbesti si de NRA. Este una din cele mai titrate echipe de raliuri, iar in ultimii ani a devenit mai mult decat atat. Defensive Driving, Scoala de pilotaj sportiv, organizator de Team Building.

In afara sitului echipei, ne ocupam si de site-ul evenimentului de casa al celor de la NRA, Transilvania Rally.

Pensiunea Doru

#webdesign #foto

Pentru Pensiunea Doru din Balcesti am realizat website-ul. Ajuns la a doua versiune, este un site foarte bine optimizat pentru afisarea pe mobile.

Chef Horia Simon

#webdesign

Pentru Chef Horia Simon am muncit, ne-am luptat cu virusii, ne-am oprit, am luat-o de la capat, am sters tot, am inceput din nou si… mai avem putin. Dar a meritat! 

Skipass Magazine

#logo #webdesign

Skipass Magazine este o publicatie online cu stiri din lumea sporturilor de iarna. Au avut nevoie de o redesenare a site-ului iar acum lucram impreuna la o varianta noua, care va aduce o schimbare majora.

Casa Engels

#logo #webdesign #foto

Casa Engels face parte din binecunoscutul grup de localuri Engels din Cluj-Napoca. Pentru ei am adaptat logo-ul, am facut site-ul si am imortalizat zona de cazare.

Engels Bistro

#webdesign #foto

Cunoscutul lant de Bistro-uri din Cluj-Napoca lucreaza cu Pointconcept inca de la deschidere. Site-urile a trei diintre locatiile lor – Engels Bistro, Engels City si Casa Engels sunt realizate de noi.

Argon Dental

#logo #webdesign #print

Argon Dental Romania este un centru de distributie al produselor K3Pro, implanturi dentare. Redesign-ul logo-ului, prezenta online si produse tiparite au trecut prin mana noastra.

Advertising Solution

#webdesign

Prietenii nostri de la Advertising Solution – firma partenera de-a noastra, ne-au incredintat site-ul lor.  

House of Aroma

#webdesign

Danny Ungur Racing este o grupare de motorsport care s-au specializat in cursurile de Defensive Driving si in pregatirea noilor sportivi din Campionatul National de Raliuri. Website-ul de prezentare a fost proiectat de Pointconcept.

Albani

#logo #webdesign #print

I-am avut clienti pe cei de la Albani prin 2008, cand toata lumea se straduia sa tina afacerile pe linia de plutire. Ei au stiut sa o faca foarte bine. Azi sunt o companie mare si suntem mandri ca inca folosesc logo-ul creat de noi.

La Famme

#logo #Corporate ID

Asa a inceput totul. Logo-ul pentru La Famme a fost, din cate ne aducem aminte, primul logo desenat de Pointconcept, in 2007.