Servicii de Mentenanta Site oferite:

Modificari de text, grafica, animatii, administrare cont C-Panel, scripturi in PHP, modificari baze de date MySql, HTML si altele, pana la o administrare integrala a site-ului indiferent de volumul de date introduse si actualizare.

Intretinerea necesita si cunoasterea tendintelor de actualitate in domeniu si aplicarea lor. Site-ul trebuie sa fie intr-o permanenta schimbare asa incat dupa o perioada de aproximativ 24 de luni sa fie schimbat in conformitate cu ultimele noutati in domeniul Web Design cat si in domeniul in care activati.

Aceste abonamente sunt valabile indiferent de tipul site-ului dvs., de platforma pe care ruleaza sau tehnologia folosita, diferentierea in functie de complexitate se va face in evaluare orara a efortului estimat la o interventie de mentenanta.

Administrare si intretinere

Servicii\Denumire

S 1

A 2

A 3

A 4

A I

Valoare abonament €

15 €

32 €

55 €

90 €

200 €

Ore Incluse

2

5

10

max. 30

Tarif/ora

8,5 €

8 €

7,5 €

Timp de raspuns

24 h

24 h

24 h

12 h

Tarif min./interventie

1/2 h

1/2 h

1/2 h

Back-up site check check check check check
Verificare integritate website check check check check check
Asistenta si consultanta check check check check check

Abonamentele se platesc lunar.

In afara acestor pachete, serviciile suplimentare solicitate vor fi taxate cu 10 € / ora, cu tarif minim de 5 €/ interventie.

Lucrarile definite ca „urgente” se tarifeaza cu 15 €/ora, cu tarif minim de 7,5 € / interventie. Timpul de raspuns in cazul lucrarilor urgente este de 1 – 6 ore.

Login

Lost your password?